Esports

Guardiola: "Que ningú s'esperi una golejada contra el Numància"

Lliga BBVA

Pep Guardiola ha assegurat aquest divendres que el seu equip prepara la visita del Numància al Camp Nou "molt conscient de les dificultats" del seu rival. Per l'entrenador blaugrana, pronosticar una golejada davant el conjunt sorià seria un error.

"Qui esperi una golejada, que s'ho tregui del cap", ha insistit l'entrenador, "perquè el Numància és un equip ordenat, molt arreglat, amb un gran joc posicional i amb arguments per guanyar al Camp Nou". Segons Guardiola, si el Barça guanya, serà "al final del partit i amb dificultats".

Encara que l'equip de Sergio Kresic ha estat l'únic capaç de guanyar el Barça a la Lliga BBVA, Guardiola ha aparcat les ganes de venjar la derrota de Sòria (1-0) explicant que, "de vegades, el sentiment de revenja et fa perdre de vista el que realment has de fer per guanyar els partits".

Fidel al seu estil, el preparador del Barça ha evitat l'eufòria i ha apel·lat a la prudència. Ha recordat que en vigílies de l'inici de la Lliga "ja llegia que anàvem a guanyar amb facilitat a Sòria i que guanyaríem sense jugar" i ha admès que ara hi ha "possibilitats que torni a passar el mateix", en referència a la seva única derrota a la Lliga.

"Els meus jugadors no em creuran si els dic que el Numància és com el Reial Madrid. Però també al Madrid l'havíem de guanyar 6-0 i després va passar el que va passar. L'important és que l'equip sigui conscient de la dificultat i que puguem donar un pas més per tenir 53 punts a les dotze de la nit de demà i que els rivals, si pot ser, es quedin a 15 de desavantatge".
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES