Esports

Guardiola assegura que el Dream Team "és irrepetible"

Lliga BBVA

El Dream Team, sobrenom amb què es coneixia el Barcelona de Johan Cruyff i el cervell del qual era Pep Guardiola, és "irrepetible". Així ho ha assegurat l'actual tècnic de l'equip blaugrana, que considera que el seu equip "no pot ni podrà comparar-se mai a aquell. "Nosaltres no arribarem mai a aquest nivell (4 Lligues i una Copa d'Europa). Ja ens agradaria", ha comentat Guardiola.

Respecte al partit davant del Basilea del passat dimecres, Guardiola ha volgut aturar l'eufòria, ja que "quan es guanya d'una manera, amb tants gols, sempre es tendeix a exagerar les coses, i pot arribar a confondre'ns. Cal prendre les coses amb el punt de moderació correcta. Saber que vam guanyar 0-5, però que vam marcar dos gols molt ràpid i això sempre ajuda a encarrilar el partit", ha argumentat.

L'entrenador del Barcelona prefereix tornar a la realitat de la Lliga, on el Barça no ha demostrat ser, de moment, el millor equip, almenys pel que fa a resultats. "Ara mateix n'hi ha tres millors que nosaltres (València, Sevilla i Vila-real estan per davant en la classificació) i només tenim cinc punts més que l'Almeria", ha recordat.

En un nou atac de desmesurada prudència, Guardiola ha tornat a incidir que la temporada acaba de començar, i ha dit que el preocupa que a l'equip barcelonista "se li oblidi" que si porta vuit victòries seguides és perquè està fent "una sèrie de coses" que no ha de deixar de fer si vol seguir guanyant.

"Tots els equips tenen bons jugadors i bons entrenadors. Tots fan coses bé, i això és el que intento transmetre als meus jugadors. Que sàpiguen que només amb esforç, treball, dedicació i molt sacrifici, podem aconseguir coses interessants", ha afegit.

Pep Guardiola ha subratllat que el seu equip encara no ha guanyat res i que ni tan sols és l'actual campió de Lliga, així que ara mateix el Barça simplement és "un aspirant" i el Reial Madrid "l'equip al qual s'ha de prendre el tron".

El bon joc que està desplegant el Barça en el seu assalt al títol ha de ser "un bon motiu" perquè l'afició acudeixi demà al Camp Nou per presenciar el partit davant l'Almeria que es jugarà a les deu de la nit.

Davant el conjunt andalús, Guardiola tornarà a realitzar canvis, encara que no serà fins després de l'entrenament que ha programat per demà al matí, quan doni la llista de convocats.

En l'equip titular podria haver-hi novament Sergio Busquets, que s'està convertint en la revelació de la temporada i a qui el Barça ja ha fet una oferta de renovació.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.