Esports

Vic-Barça, final de la Copa del Rei

Hoquei patins

El Roncato Vic i el Barcelona Sorli Discau disputaran aquest diumenge (13.00h) al palau d'esports de Riazor, la Corunya, la final de la Copa del rei, un cop tots dos equips han guanyat les seves respectives semifinals contra el Liceu (1-2) i el Reus (4-2).

El Reus ha estat el primer ha classificar-se a la final, quan gràcies a un gol de Marc Torra, a falta de 15 segons per al final, s'ha endut la victòria sobre el Coinasa Liceo (1-2). La primera part de la semifinal, disputada al palau d'esports de Riazor, a la Corunya, ha estat dominada pel Liceo, tot i que ha fallat prou ocasions com per permetre que, just a dos segons del final de la primera part, Jordi Adroher hagi marcat el primer gol, avançant el conjunt osonenc al marcador.

En la continuació del partit, els gallecs han pogut empatar al minut 38 i, ja a l'últim minut del partit, haurien pogut guanyar la classificació si Reinaldo García hagués transformat un penal. Quan tot semblava portar a la pròrroga, Marc Torra ha marcat i ha classificat el Vic per a la final, que es disputarà aquest diumenge.

Per la seva banda, el Barcelona Sorli Discau ha derrotat l'Alnimar Reus (3-2) en un partit ensopit en el que els blaugranes s'han imposat sense esforç tot i tenir el marcador en contra durant part del partit. Així ha estat, ja que al terme de la primera meitat, el marcador marcava un 1-2 al qual els barcelonistes han donat la volta durant el segon temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.