El Roncato Patí Vic sorprèn al Barça (2-1) i conquista la seva segona Copa del Rei

Hoquei Patins

El conjunt osonenc ha derrotat el Barça per 2-1 en un emocionant enfrontament que ha tingut en Titi Roca el seu heroi.

Així, el Vic ha pogut aixecar la segona Copa del Rei de la seva història després de la que va guanyar el 1999 davant l'Igualada per 6-7. A la Corunya, enguany, els osonencs no només han eixamplat el seu palmarès, sinó que s'han refet de la final perduda als penals davant el Noia la temporada passada.

Aquest cop, els de Ferran Pujalte han demostrat el perquè de l'excel·lent temporada que estan fent dominant el Barça des del primer instant. Amb una defensa molt tancada, agressiva i sempre sortint ràpid al contracop, el Vic s'ha avançat en el marcador al minut vuit gràcies a un xut creuat de Titi Roca.

Com ja va passar en la semifinal amb el Reus, els de Quim Paüls han continuat amb el seu joc i han començat a pressionar la porteria d'un portentós Sergi Fernández.

El porter osonenc, però, poc ha pogut fer en el minut 18 quan Teixidó ha recollit un refús seu i ha enviat la pilota al fons de la xarxa per anotar l'empat a un en el marcador.

Empatats al descans
Amb l'empat s'ha arribat al descans i a la represa el Barça s'ha convertit en l'amo i senyor de l'enfrontament. El Vic ha ofert un recital defensiu al mateix temps que els culers xutaven i xutaven sense encert sobre la porteria blanc-i-vermella.

Els de Pujalte han confiat la final al contraatac i, fruit d'un dels molts que ha tingut, el Vic n'ha tret un penal que de nou Titi Roca ha transformat per sota les cames d'Egurrola.

Amb el marcador en contra, el Barça ha anat ja contra rellotge i el Vic podria haver sentenciat gràcies a moltes contres, però Egurrola ha estat impecable.