Esports

La CUP, contra el Tour a Girona

Iniciatives

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) s'oposa al pas del Tour per Girona i proposa que els diners públics que s'hi invertiran es destinin a la implantació del Bicing. Segons la CUP, la inversió inicial pot ser assumida amb els 200.000 euros que l'Ajuntament i la Diputació de Girona tenen previst dedicar a la promoció de la cursa francesa al pas pel municipi.

La CUP assegura que valora "molt positivament" la iniciativa de la plataforma Mou-te en Bici de fer una bicicletada reivindicativa i s'afegeix a la demanda de dotar Girona d'un parc de bicicletes públiques repartides en punts estratègics de la ciutat, com a Barcelona.

La candidatura ha recomanat a la regidora de Mobilitat, Isabel Salamaña (PSC), i als regidors d'Urbanisme i Medi Ambient, Joan Pluma (PSC) i Enric Pardo (d'ICV), introduir modificacions pressupostàries per tirar endavant al més aviat possible la iniciativa.

La formació independentista assegura que fa "una aposta per la bicicleta com a eina de promoció de la mobilitat sostenible" i en destaca beneficis com la reducció de sorolls i de contaminació, la pacificació del trànsit i les millores en la salut dels usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.