El Madrid guanya el Racing (3-1)

L'equip blanc atura la ratxa d'un Racing voluntariós però innocent i segueix líder en solitari

El Reial Madrid continua mostrant-se contundent a casa. Ahir va aconseguir trencar la ratxa d'imbatibilitat del Racing (8 jornades) en superar-lo amb certa comoditat. Així, l'equip blanc recupera part del crèdit perdut i es manté líder en solitari.

Bernd Schuster va introduir canvis molt interessants a l'equip. D'entrada va oblidar-se del doble pivot situant Diarra per davant de la defensa, alhora que va recuperar per a l'onze Sneijder i Baptista. El cas del brasiler, molt descansat respecte a la resta de companys, pot ser decisiu al tram final de temporada; ara cal saber si segueix sent opció vàlida o es tracta d'un recurs Schuster per la sanció a Guti.

El Madrid va començar com un rei el partit i als 3 minuts ja manava al marcador, amb una gran combinació entre Baptista, Van Nistelrooy i Raúl que el capità va resoldre amb fredor. La velocitat va ser l'arma que va destarotar el Racing en aquests primers instants i en una nova contra l'equip de Schuster deixava el partit pràcticament sentenciat; va ser una brillant i afortunada acció de Sneijder, afavorit primer pel rebot de l'aturada de Toño i després per Sergio Sánchez, que es va ficar la pilota a la pròpia porteria.

El debat
No es va rendir ni molt menys el Racing, que va oferir una molt bona imatge, ordenat sobre el camp i amb molt criteri al davant. De fet, va crear serioses dificultats a la defensa blanca i un cop més Iker va ser decisiu. Smolarek, a més, va enviar un remat al pal encara amb 2-0 al marcador. Però als càntabres els va faltar ofici.

Ja a la segona meitat, Raúl va culminar una bona nit amb un gol de falta; és el vuitè del capità blanc, que ja supera Güiza com a màxim golejador espanyol i alimentarà així el debat a la premsa madrilenya respecte a la selecció estatal. Munitis va maquillar amb justícia el resultat a 20 minuts per al final.