El Madrid perd 2 a 0 a Sevilla i Schuster insinua que la culpa és de l'àrbitre, un català

El Sevilla guanya el Reial Madrid per 2 a 0 amb gols de Keita i Luis Fabiano als minuts 18 i 20, i l'entrenador de l'equip blanc, Bernd Schuster, insinua que el responsable de la derrota és l'àrbitre, Álvarez Izquierdo, que és català. "L'àrbitre, català. No fa falta dir res més", ha dit l'alemany.

El Madrid ha començat el partit molt bé, però qui tenia les ocasions més perilloses era el Sevilla. De manera que al minut 18 Keita ha fet un gran gol des de fora de l'àrea que Casillas, que minuts abans ja havia salvat el seu equip amb una aturada inverosímil, no ha pogut fer res. Dos minuts després, i amb el Madrid desconcertat per anar perdent tot i estar jugant bé, un contraatac de esplèndida conduït per Kanouté ha finalitzat amb una nova aturada de Casillas, però el rebot l'ha aprofitat Luis Fabiano per fer el 2 a 0.

A l'inici de la segona part, el Madrid s'ha quedat amb 10 jugadors per expulsió de Sergio Ramos, que ha vist la segona targeta groga. El Madrid no ha pogut remuntar, i el Sevilla ha tingut moltes ocasions clares per fer el tercer gol.

Al final del partit, l'entrenador blanc, Bernd Schuster, ha responsabilitzat de la derrota l'àrbitre del partit, Álvarez Izquierdo, amb una insinuació poc subtil, fent una pregunta retòrica als periodistes: "D'on era l'àrbitre?". I responent-se ell mateix: "L'àrbitre, català. No fa falta dir res més".