Esports

Els àrbitres catalans demanen que s'estudiin les declaracions de Schuster

El Comitè Català d'Àrbitres ha demanat a la Comissió Antiviolència que estudii les declaracions que va pronunciar el dissabte passat l'entrenador del Reial Madrid, Bernd Schuster.

Després del partit Sevilla-Reial Madrid (2-0), Schuster va ironitzar a la sala de premsa quan se li va preguntar sobre l'actuació de l'arbitre del partit Alfons Xavier Álvarez Izquierdo i va respondre: "És català? No cal dir res més".

"Creiem que aquestes declaracions han de ser motiu d'estudi i, si és precís, de sanció per part de la Comissió Antiviolència de la Federació Espanyola de Futbol, ja que poden generar violència, a més d'incitar odi entre diferents territoris de l'estat espanyol", explica el comunicat que signa César Ochoa Díez, president dels arbitres catalans.

Poc després, Bernd Schuster ha intentat treure ferro a la qüestió dient ara que de les seves paraules no es desprèn cap insinuació respecte a la tasca de l'arbitre del Sevilla-Madrid i ha atribuït a la imaginació dels periodistes les interpretacions que han fet de les seves paraules.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.