Esports

El Barça, condemnat a jugar la prèvia de la Lliga de Campions

La derrota patida aquest dimecres davant el Reial Madrid (4-1) i el triomf del Vila-real sobre el Recreativo (0-2) han condemnat al FCBarcelona a haver de disputar una ronda prèvia de la Lliga de Campions per quarta vegada en la seva història, la primer durant el mandat de Joan Laporta, que es jugarà al mes d'agost, fet que altera la planificació de la pretemporada i les gires d'estiu de l'equip blaugrana.

Fins ara, el Barça només havia jugat tres vegades la ronda prèvia de la màxima competició europea, la més recent fa sis anys, la última campanya del mandat de Joan Gaspart. En les tres ocasions en què el Barça va haver de jugar una eliminatòria per accedir a la Lliga de Campions, sempre es va classificar.

Aquest any, el Barça tornarà a jugar la ronda prèvia de la Lliga de Campions ja que, a falta de dues jornades per al final de la Lliga, ha consumat la seva pitjor classificació durant el període de Frank Rijkaard a l'haver perdut les seves opcions de quedar segon.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.