Esports

Benedito creu que la meitat dels socis del Barça encara no han decidit el seu vot

Demana una campanya "sense desqualificacions personals"

El precandidat a les eleccions a la presidència del Barça Agustí Benedito ha assegurat aquest dijous que creu que encara hi ha un 50% de socis que no han decidit el seu vot i que, per tant, els resultats "encara estan molt oberts".

Mentre espera saber si els perits cal·ligràfics li han validat almenys 2.095 firmes per convertir-se en candidat oficial, Benedito ha anunciat els valors que presidiran la seva campanya, que vol que sigui un procés "sense desqualificacions personals", que "tingui en compte al soci abans que res".

En el seu pronòstic sobre el possible repartiment de vots, Benedito ha especificat que l'índex d'indecisos se situa al voltant a la meitat del cens. "I l'altre 50% tampoc crec que hagi pres una decisió ferma o inamovible", ha dit, per la qual cosa ha promès "treballar fort" per guanyar-se el vot dels socis i remuntar en les enquestes davant dels models "de petites elits i complicitats amb grups mediàtics i financers" que representen, segons el seu parer, els projectes de Jaume Ferrer, Marc Ingla i Sandro Rosell.

Benedito, a més, ha criticat "l'excessiu zel" amb el qual els interventors de la precandidatura de Marc Ingla estan observant el procés de validació de firmes de suport al propi Benedito, previ a la proclamació oficial de candidats.

"Suposo que Ingla deu estar una mica nerviós, és com si insinués que les nostres paperetes tenen més incidències que les de la resta. Està en el seu dret, però potser hagués estat millor que mantinguessin aquesta escrupolositat en altres temes com el de la utilització del cens", ha comentat, "sorprès" per la "fixació" d'Ingla, que ha expressat dubtes sobre la validesa de molts avals de Benedito. "Sembla que vulgui expulsar-nos de la carrera electoral".

Sobre els debats entre els candidats, que s'iniciaran dilluns que ve, Benedito ha subratllat la seva intenció que serveixin per "contrastar propostes" i per traslladar al soci "amb la més gran nitidesa possible quines són les diferències entre tots", si pot ser sense desqualificacions personals. "Jo, almenys, parlaré del meu projecte".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.