Esports

L'equip de Rosell creu que el fitxatge de Cesc "ha de ser fàcil"

L'aspirant a vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, creu que "el vent hi bufa a favor" perquè el jugador ha dit que vol venir a Barcelona

La precandidatura de Sandro Rosell a la presidència del Barça ha assegurat avui que el fitxatge de Cesc Fàbregas "ha de ser fàcil" perquè el jugador ja ha mostrat el seu desig de tornar al Barça i l'operació "ja té el vent a favor", segons el responsable de l'àrea esportiva de la precandidatura, Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu, que seria vicepresident esportiu del club si Rosell guanyés les eleccions, ha presentat aquest dijous els seus plans esportius, en els quals hi podria figurar Cesc com nou jugador del Barça. "El preu d'un jugador", ha subratllat, "sempre va en funció dels anys de contracte, de l'edat i del sou, però en aquest cas, sembla que el vent hi bufa a favor".

El responsable esportiu de la precandidatura ha recordat que el Barça manté un dret de tempteig en cas que Cesc abandoni l'Arsenal i ha destacat que l'operació "presenta moltes condicions favorables" perquè el migcampista signi pel club. "No podem valorar ara quin és el preu, perquè seria intervenir en el procés. Però el fet que ja hagi parlat amb el seu entrenador ens ho posa tan fàcil que aquell que hi negociï es troba unes condicions òptimes per tancar el fitxatge".

Més enllà del cas Cesc, Bartomeu ha revelat que la seva precandidatura ja ha contactat amb diverses persones que podrien ocupar el lloc de la secretaria tècnica per substituir Txiki Begiristain. En la secció de bàsquet, Bartomeu ha confirmat la seva confiança en Joan Creus.

Els responsables del projecte de Rosell també han contactat amb diversos jugadors. "Si guanyem les eleccions, presentarem els noms a Guardiola i si els aprova, estaríem molt ben encaminats". "Seria una irresponsabilitat per la nostra part no anar preparant el terreny en aquest sentit, perquè els fitxatges s'han de fer amb anticipació", ha explicat Bartomeu.

Entre les línies mestres del seu projecte esportiu apareix la construcció de la Masia a la ciutat esportiva, la creació d'una nova residència de jugadors de les seccions i la promesa que la pretemporada de l'equip es realitzarà a Catalunya, començant per la d'aquest mateix estiu, que es portaria a terme a les comarques de Tarragona, "sempre que el club no hagi preparat altres plans" per al mes de juliol vinent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Això comença a rodar

Barcelona
 

Berni Álvarez, nou conseller d’Esports

BARCELONA
 
 

El pas a pas dels Olmo

 

La fiabilitat sarrianenca

Villeneuve-d’Ascq / Girona
 

El mal ja estava fet

BARCELONA
 
Bàsquet

Les orelles al llop

París / Girona
 

Un mal tràngol a Versalles

París / Girona