Esports

Coma es consolida com a líder del Dakar

El català Marc Coma s'ha adjudicat avui la tercera etapa del ral·li Dakar sud-americà, entre Puerto Madryn i Ingeniero Jacobacci, i s'ha consolidat en el liderat de la classificació general de motos.

El noruec Anders Ullevalseter i l'igualadí Jordi Viladoms han estat els següents a recórrer el tram cronometrat i han travessat la línia d'arribada a 17 minuts 49 segons de Coma, mentre que el francès Cyril Despres ha arribat de nou molt endarrerit i ha perdut una hora i dos minuts respecte el líder.

Amb aquesta victòria, la segona en aquesta edició del ral·li, el pilot català lidera la general amb 39:11 d'avantatge sobre el francès David Fretigne, segon en la classificació.

Cotxes
El pilot Carlos Sainz s'ha proclamat triomfador de la tercera etapa del Ral·li Dakar en cotxes i ha assumit el lideratge en la classificació general. Sainz va sortit en la primera posició de la tercera etapa, seguit per Stéphane Peterhansel (Mitsubishi).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.