Esports

Guardiola: "Tu et creus Schuster? Jo tampoc"

Lliga BBVA

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, creu que les declaracions de Bernd Schuster, tècnic del Reial Madrid, sobre les nul·les opcions que té el seu equip de guanyar dissabte que ve al Camp Nou, corresponen a una estratègia estudiada de l'alemany per motivar els seus homes.

"Tu et creus Schuster? Si tu no te'l creus, jo tampoc", ha respost Guardiola a un periodista quan aquest li ha preguntat sobre les declaracions victimistes de l'entrenador madridista assegurant que "no és possible guanyar al Camp Nou"

El tècnic del conjunt blaugrana ha dit estar "totalment convençut" que el Reial Madrid vindrà al Camp Nou a guanyar el partit, "i si no estem bé ens guanyaran", ha advertit.

A més, s'ha desfet en elogis cap a Schuster, a qui considera "un dels millors centrecampistes de la història" i un "molt bon entrenador", ja que l'alemany és "l'actual tècnic del campió de la Lliga" i els equips que ha dirigit "sempre juguen molt bé al futbol".

Pep Guardiola ha comparegut aquest dilluns davant els mitjans de comunicació per parlar del partit de Lliga de Campions que el Barcelona, classificat ja com a primer de grup, disputarà demà contra el Xakhtar Donetsk. Malgrat que ha demanat que la roda de premsa es focalitzés en aquest partit, "i a partir de dimecres parlarem del Madrid", no ha tingut èxit.

Al final, l'entrenador del Barcelona, que donarà descans a vuit dels titulars davant els ucraïnesos amb la ment posada en el clàssic de dissabte, ha hagut de respondre a les preguntes sobre el derbi.

"Que sembla que ningú no pugui guanyar al Camp Nou? Contra el Getafe (1-1) podíem haver perdut. No som invencibles. El Xakhtar mateix ens pot guanyar demà si no estem alerta", ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES