Esports

Bernd Schuster: "No és possible guanyar al Camp Nou"

Lliga BBVA

El tècnic del Reial Madrid, Bernd Schuster, considera que guanyar el pròxim partit davant el FC Barcelona és pràcticament una utopia en el moment actual del seu equip. I és que, segons ha dit, els blaugranes estan “arrasant” i es conforma amb què l'equip blanc “pugui fer un bon paper” al Camp Nou.

“Em preocupa menys que qualsevol altre partit. Allà no és possible guanyar. El Barça està molt bé, arrasant, crec que és el seu any i l'equip pot intentar fer un bon paper, més no es pot fer”, ha confesat el tècnic alemany després de la desfeta -la quarta de temporada en Lliga- davant el Sevilla (3-4).

Dit això, Schuster, ha reclamat “un cop d'efecte” perquè el seu equip pugui canviar la seva direcció. “Veus els jugadors i ho estan donant tot, la veritat és que cal canviar la sort d'aquest equip. S'ha de buscar un cop d'efecte”, ha confesat.

L'alemany tampoc s'ha mostrat preocupat per les baixes de Marcelo i Robben per al clàssic i les ha explicat amb la seva ja habitual ironia. “Com que estem acostumats a perdre jugadors en cada partit per lesió, com a mínim en aquesta ocasió són per targetes, ja hem guanyat alguna cosa”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.