Esports

Koeman ja no compta ni amb Albelda ni amb Cañizares

Ronald Koeman, entrenador del València, ha comunicat avui al capità David Albelda i al porter Santiago Cañizares que ja no comptarà amb ells la resta de la temporada.

El tècnic holandès s'ha reunit aquest matí a la ciutat esportiva amb ambdós futbolistes, després de l'entrenament, i els ha comunicat per separat la decisió. Cañizares té contracte amb el València fins al 30 de juny del 2009, mentre que el capità finalitzava la seva relació contractual amb el club el 2011.

Koeman, en la seva habitual roda de premsa, ha donat a conèixer prèviament i en contra del que és costum la llista de vint convocats per al partit de Copa del dimecres que ve i de la trobada de lliga del dissabte a Saragossa, en la qual no estaven inclosos cap dels dos jugadors, malgrat les set importants absències de l'equip.

Puntual o definitiva
El preparador holandès ha confirmat que l'absència de Cañizares i Albelda responia a "una decisió tècnica" i no ha aclarit si aquesta decisió era puntual o bé definitiva.

"Tampoc cal entrar en això ara, de moment és per a aquests dos partits, després ja hi haurà temps de pensar en el futur. Són decisions que es prenen per alguna cosa, vull canviar coses i donar oportunitats a altres jugadors", ha explicar.

Juan Soler ho sabia
Segons ha relatat Koeman, aquesta decisió ja era coneguda pel president del club, Juan Soler. "Són decisions fortes en les quals el president està d'acord. No veig un problema només perquè són jugadors importants, però de moment es queden fora per a aquests dos partits", ha insistit l'entrenador holandès.

Quan se li ha exposat que Cañizares havia estat un dels pocs jugadors que havia estat a un bon nivell en els tres últims partits, Koeman ha respost: "Es pot discutir sobre aquest tema, no heu dit res del partit de Santander. Són decisions fortes, però cal prendre-les, veig a altres jugadors més joves millor per a canviar coses".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.