Esports

Sánchez Flores destituït del València

El tècnic Quique Sánchez Flores ha estat destituït com entrenador del València CF en una reunió del consell d'administració del club, aquesta matinada a la seu social de l'entitat, a la tornada de l'equip de Sevilla, on ha perdut per 3-0.

De moment, Quique Sánchez Flores serà substituït per Òscar Fernández, entrenador en l'actualitat del València-Mestalla, filial que milita a Tercera Divisió.
La reunió ha començat prop de les tres de la matinada, ja que el president del club, Joan Soler, no ha viatjat amb l'equip i s'ha decidit esperar a la tornada de l'expedició a València perquè hi puguéssin assistir-hi els directius que sí que havien viatjat amb l'equip.

Segons el departament de comunicació de l'equip, el president informarà de la decisió a la primera plantilla a partir de les onze del matí, a les 11:30 hores el tècnic destituït farà una roda de premsa i a les 12:00 hores el president informarà als periodistes de la mesura adoptada, tot a les instal·lacions de la ciutat esportiva del València a Paterna.

Sánchez Flores va ser nombrat entrenador del València a prinicpi de la temporada 2005-2006 i ha dirigit l'equip durant poc més de dos anys.

La destitució s'ha produït tres dies abans del partit entre el València i el Real Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.