Esports

El Betis destitueix Hèctor Cúper

FUTBOL

El Real Betis ha decidit destituir al tècnic de l'equip, l'argentí Hèctor Cúper, degut a la mala situació esportiva del conjunt verd-i-blanc, 19è. classificat de la Primera Divisió després de la derrota davant l'Atlètic de Madrid al Ruiz de Lopera.

La victòria de l'Atlètic a Heliopolis ha provocat una reunió d'urgència del Consell d'Administració i després, a través de la web oficial del club, s'ha anunciat el final de la tasca com a entrenador de Cúper, que després del partit s'havia mostrat amb forces i ganes de seguir treballant per millorar el Betis.
La ràdio oficial del club ha anunciat que l'escollit per substituir Cúper és el tècnic del Betis B, Francisco Chaparro, que és líder del Grup IV de la Segona Divisió B i que ja va dirigir el combinat bètic la passada campanya, a l'última jornada i després de la marxa de Luis Fernández. En aquella ocasió, es va asseure a la banqueta i va aconseguir la victòria a El Sardinero (0-2) assegurant la permanència de l'equip a la Primera Divisió.

"Cúper ha estat un entrenador que en tot moment ha demostrat ser un senyor al capdavant de l'equip verd-i-blanc. Els resultats han estat els detonants de la seva marxa del Real Betis", diu el comunicat de la web.

D'aquesta manera, Hèctor Cúper es converteix en el tercer entrenador destituït a la Primera Divisió a la temporada 2007-2008 després del cessament d'Abel Resino com a preparador del Llevant després de la setena jornada i el de Quique Sánchez Flores com a tècnic del València en la novena.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.