Esports

Schuster se la juga

El madridisme viurà avui un dia de màxima expectació en el partit que jugarà l’equip blanc al José Zorrilla (20 hores, PPV). Després de l’eliminació a la Copa del Rei davant el Real Unión d’Irun, Schuster podria perdre el seu lloc si els seus jugadors no aconsegueixen arrencar un resultat positiu davant el Valladolid.

El Reial Madrid va viatjar ahir, a més, amb notables absències. Pepe, Metzelder, Van Nistelrooy, De la Red, Diarra i Robben estan lesionats, mentre que Cannavaro i Ramos, a pesar d’haver entrat a la convocatòria, acaben de sortir d’un període de convalescència. D’aquesta manera, Schuster s’ha vist obligat de nou a comptar amb el jugador del planter Alberto Bueno, que un altre cop podria tenir uns minuts si les coses se li compliquen a l’alemany.

El Valladolid, per la seva banda, rep l’actual campió amb tota la plantilla a la disposició de Mendilibar –renovat fins al 2010– i amb la moral molt alta a pesar de la golejada que va patir al Camp Nou dissabte passat. “Si vénen fent-se les figures i no actuen com a peons, el Madrid sortirà derrotat de Valladolid”, ha avisat el tècnic de Pucela.

Per la seva banda, el seu homònim alemany va demostrar ahir molta tensió a la roda de premsa prèvia al partit, en la qual va tornar a mantenir un agre enfrontament amb els periodistes, als quals va acusar d’inventar-se algunes informacions, com ara que el tècnic no es va presentar al vestidor blanc durant el descans del partit de tornada de Copa per donar instruccions als seus jugadors en un moment en què l’equip estava eliminat i el joc no donava mostres de reacció.

Segons algunes informacions l’alemany va baixar al vestidor, però al seu particular, no al de la plantilla. “Realment, dono gràcies a Déu que no tinc l’obligació de convidar-vos al descans a ser al vestidor. És una cosa més de les moltes que us esteu inventant. No s’ho pot creure ningú. És per riure”, va assenyalar l’entrenador del Madrid.

Schuster també va demostrar una actitud desafiant en diverses respostes, en les quals va manifestar que “no entenc tant de futbol com et penses”, que “no tinc cap obligació de comentar amb vostès el que he parlat amb els jugadors o el president” i que “sé que de vosaltres no en puc esperar cap ajuda”.

Gestions per fitxar

Això sí, Schuster en cap moment de la seva intervenció no va voler precisar si havia tingut problemes o no amb alguns dels seus futbolistes, com per exemple amb el capità Raúl González. I preguntat sobre si veia els jugadors implicats en el seu projecte, el tècnic alemany va respondre de manera sorprenent que “això ja es veurà”, posant en dubte la professionalitat dels components de la seva plantilla. Per finalitzar, l’entrenador del Reial Madrid va confirmar que el club blanc ja ha iniciat les gestions per aconseguir “un fitxatge important” que supleixi amb garanties el golejador Ruud van Nistelrooy, que es perdrà tota la temporada pels greus problemes que té al genoll dret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.