Esports

La crisi es dispara

Reial Madrid

La radiografia que presentava l'AVUI el passat mes d'agost sobre el molt que es jugava el Reial Madrid amb la pèssima política de fitxatges que havia portat a terme el club blanc s'està complint. Tard o d'hora havien de quedar al descobert les enormes mancances de l'equip blanc en el seu intent de sortir airós d'una temporada molt exigent en la qual, com a club gran, està obligat a rendir al màxim en les tres competicions.

De moment a la Copa ja està KO, a la Lliga ha de suportar les comparances amb el Barça, i en Champions, pendents encara de la seva classificació per a vuitens, li ha mullat ja l'orella en dues ocasions una Juve plena de suplents i que dista molt de ser l'equip que atemoria mig Europa. A la falta d'efectius a les bandes com a conseqüència de la feble fesomia de Robben -Schuster esperava comptar també amb Robinho i Cristiano Ronaldo- s'hi ha afegit el greu problema que tindrà el Madrid els pròxims mesos, després que es confirmés l'adéu per a la resta de la temporada de Ruud van Nistelrooy.

Les proves que li van realitzar als Estats Units han confirmat que el davanter pateix un trencament parcial del menisc extern, un ganglió amb sinovitis al lligament encreuat anterior i una lesió del cartílag articular del còndil femoral extern, amb la qual cosa el Madrid no podrà comptar amb el seu màxim golejador els pròxims vuit mesos, temps calculat per a la seva recuperació un cop ja ha passat pel quiròfan. L'edat dels dos davanters titulars de l'equip, Raúl i Van Nistelrooy, avisava d'una perillosa exposició a lesions importants. Ha ocorregut amb l'holandès i ara a la direcció esportiva de l'equip blanc no li queda més remei que fitxar un golejador, després d'haver desatès les recomanacions de Schuster durant el passat estiu per reforçar aquesta posició.

Els noms que sonen per suplir Van Nistelrooy són els de sempre, Huuntelar, Diego Milito i Arxavin, encara que el club també està sondejant el mercat brasiler. En qualsevol cas l'absència de Van Nistelrooy suposa un cop mortal per a les aspiracions del Madrid en Lliga i Champions.

Mentrestant, Bernd Schuster, la continuïtat del qual penja d'un fil, va mantenir ahir una tibant reunió primer amb Raúl, després amb la resta de capitans i amb posterioritat amb la resta de la plantilla, fins a completar prop de dues hores i mitja de tancament al vestidor, en un intent de donar sortida a la greu situació que travessa l'equip.

Un tècnic distant
Hores abans la Cadena SER desvelava que el tècnic, en la trobada que va mantenir amb Calderón dimecres, havia acusat el capità de no involucrar-se amb la feina de l'alemany tal com va fer l'any passat. En qualsevol cas, Raúl ha estat un dels pocs jugadors que han tirat del carro en els últims compromisos, tal com va quedar palès amb els seus tres gols davant el Real Unión d'Irun.

Segons sembla, el capità blanc manté una postura distant amb el seu tècnic com a conseqüència del mateix aïllament de l'alemany, que lluny de motivar els seus jugadors en els moments més delicats manté una actitud distant i desafiadora, fins i tot sense intervenir en els descansos dels partits, com va passar dimarts. Per no parlar del seu desinterès pel planter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES