Esports

La lesió de Bukharov amarga el Rubin Kazan

El rival del Barça aquest dimarts a la Champions guanya sense despentinar-se al cuer de la Lliga russa

El Rubin Kazan va guanyar ahir sense despentinar-se el cuer de la Lliga russa, el Khimki (2-1), però se li van posar els pèls de punta quan al minut quatre de partit el seu davanter titular Aleksandr Bukharov es va haver de retirar del terreny de joc en sentir una punxada muscular. El tècnic del campió rus, Gurban Berdiiev, que va voler dosificar l’equip en vista al partit de demà passat al Camp Nou en la tercera jornada de la Champions, es va espantar de seguida quan un dels pocs titulars que no va reservar d’inici es va lesionar. “Sembla que no hi ha trencament. Gràcies a Déu no està descartat per jugar contra el Barça”, va comentar alleujat l’entrenador al final del partit.

El contratemps amb Bukharov, un dels només quatre titulars habituals –juntament amb el porter Rijikov, el central espanyol César Navas i el migcampista Karadeniz– que van participar d’entrada en el partit contra el Khimki, va enfosquir un triomf contra el cuer, que ja era prou gris. El Rubin va jugar a mig gas i va complir l’objectiu de refermar el liderat després que Karadeniz (min. 31) i Kassàiev (min. 55) dobleguessin un rival que va marcar el gol de l’honor a les acaballes.

Qui no va donar cap oportunitat al rival va ser l’Inter, també competidor del Barça a la Lliga de Campions. Tot i jugar sense Diego Milito i Eto’o, el conjunt milanès va golejar el Gènova a domicili (0-5).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.