Esports

Catalunya és subcampiona de la Copa Amèrica d'hoquei patins femení

En deu dies les catalanes disputaran la segona edició de la Tarradellas Cup femenina de nou contra les jugadores xilenes

Finalment, la selecció femenina d'hoquei patins de Xile ha guanyat la Copa Amèrica a Catalunya per 5 a 4 en un partit intens i molt disputat fins el darrer minut, que s'ha decidit amb un gol a 40 segons del final. Aquest gol que es sumava als altres quatre que prèviament havia marcat Francisca Puerta ha decantat un partit que ha tingut una igualtat constant (2 a 2 a la mitja part).

Les jugadores catalanes han fet una magnífic campionat, tot i que a la final no han pogut repetir la victòria que van aconseguir contra les campiones del món a la fase regular. Les catalanes han estat les que han fet més gols i les que n'han encaixat menys però a la final les jugadores xilenes s'han imposat amb un ajustat 5 a 4 que demostra l'heroica actitud de lluita davant les campiones del món.

Però això no s'atura aquí ja que en deu dies les catalanes podran tornar a demostrar les seves qualitats davant les jugadores xilenes a la segona edició de la Tarradellas Cup femenina, amb la intenció de repetir la victòria de l'any passat.

Aquesta era la primera final internacional que jugava la selecció catalana femenina d'hoquei patins. Les integrants han assegurat que estan emocionades per tot el que representen a més de 12.000 quilòmetres de Barcelona, per sentir Els segadors quan juguen i pel tracte que han rebut a Xile.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.