El Barcelona abandona Japó amb una nova victòria (0-1)

El FC Barcelona segueix invicte en la pretemporada després de guanyar per un gol el Yokohama Marins de Japó (0-1), en un partit en què han coincidit junts per primera vegada Henry, Eto'o i Ronaldinho i que s'ha resolt gràcies a un gol de Dos Santos.

En la primera part s'ha pogut veure la bona connexió entre Ronaldinho i Eto'o, que s'hagués pogut transformar en gol en el minut 20, però el xut del davanter camerunès no ha servit per a batre el porter Enamoto.

Abans d'arribar al descans, ha arribat una nova oportunitat per al '9' blaugrana, que ha superat el porter japonès. Amb tot, el gol no ha pujat al marcador perquè l'àrbitre ha pitat un fora de joc inexistent.

A la segona part, el mexicà Giovani Dos Santos ha substituït l'apagat Henry, canvi que ha estat clau per al desenllaç del partit.

El FC Barcelona descansarà aquesta nit a Tòquio i sortirà demà a les 10h, hora local, cap a Hong Kong, última destinació de la gira per Àsia.