Esports

Sánchez Llibre espera normalitzar les relacions institucionals amb el Barça

El president de l'Espanyol creu que els clubs s'aproparan quan Laporta deixi el càrrec

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha assegurat avui que la intenció del club blanc-i-blau és normalitzar les relacions amb el FC Barcelona una vegada Joan Laporta deixi el càrrec.

"Segur que canviaran les relacions quan se'n vagi Laporta; tots tenen ganes d'arreglar aquesta situació i que les relacions siguin correctes. Abans del derbi em vaig negar a parlar perquè fos un partit net, però al final del partit ell va tornar a la càrrega", ha assenyalat.

Sánchez Llibre, que ha assegurat que el club no ha rebut cap oferta, ha comentat que l'Espanyol lluitarà per aconseguir una distribució més equitativa dels drets televisius: "La gent s'ha de moure, perquè no pot ser que aquest pastís se'l mengin entre dos".

De la seva banda, el jugador de l'Espanyol, Moisés Hurtado, ha recordat que fins que la salvació no sigui matemàtica "no es pot estar tranquil": "Els equips de la part baixa de la taula solen ser més durs les últimes jornades i si podem aconseguir els tres punts aquest diumenge, millor".

Finalment, s'ha defensat de les crítiques que ha rebut l'Espanyol pel seu joc dissabte passat davant el Barça. "No vam fer anti-futbol; ningú et diu com s'ha de jugar. El futbol és guanyar i ficar un gol més que el rival. Els derbis són partits intensos, però no vam ser agressius", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.