Esports

"Hem de creure que ho podem fer"

“Estic orgullós de l’equip”. Eren les primeres paraules de Joan Laporta a la conclusió del matx. Malgrat el 0-0 final, el president blaugrana es mostrava molt satisfet de les evolucions dels jugadors de Rijkaard. Si es treballa així, cap pega, va venir a dir Laporta.

“Em quedo amb la sensació que podríem haver tret un resultat millor, però queden 90 minuts i tenim jugadors de talent. Hem vist un duel jugat de poder a poder, però penso que el Barça hi ha posat més qualitat”, va afegir Laporta, que va patir de valent a la llotja, acompanyat de moltes autoritats. “A veure si al Teatre dels Somnis aconseguim el somni d’anar a Moscou, que és l’objectiu. No ens sentim inferiors”.

Laporta, que va reconèixer que sant Jordi “potser ha ajudat amb el penal fallat”, va repetir que “en el còmput global”, l’equip mereixia “un resultat millor”.

També satisfet, tot i que lamentant la falta de gol, Frank Rijkaard assegurava: “L’equip ha treballat moltíssim davant un rival força defensiu que buscava el contracop”. “Ho hem provat tot per marcar la diferència però també és important no haver encaixat cap gol”, va dir el tècnic holandès, que veu “encara oberta” l’eliminatòria.
“Podem marcar a Old Trafford”, va dir l’holandès. “No crec que ells hagin d’estar gaire tranquils amb aquest resultat. Hem de creure a jugar la final”.

Al vestidor, felicitat incompleta. Eto’o va assegurar que de cara al duel de tornada “l’equip estarà preparat” i va lamentar la manca de gol, per tercera vegada en quatre partits a l’Estadi. “No n’hi ha prou de fer por. Cal guanyar partits i és el que intentarem al camp del Manchester”.

És un bon resultat? El davanter africà nega almenys que sigui dolent. “Un gol fora de casa val doble i ells no han marcat. Podem marcar a qualsevol camp d’Europa”.
Xavi opina igual. “Ha estat una pena no marcar cap gol, però allà serà diferent perquè tindrem més espais; avui era molt difícil trobar-ne”. El de Terrassa va afirmar que “ho hem fet tot per guanyar, pressionant bé... Marxem contents, com tothom, per l’actitud demostrada, però no pel resultat”.

Finalment, Milito va afirmar que l’equip havia “merescut guanyar”, pel gran desgast fet i les ocasions perdudes. “Ha sigut una llàstima haver empatat”. I per què el Barça no hi posa sempre aquestes ganes? “La Lliga i la Champions són dues competicions diferents; al davant teníem un gran rival i sabíem què ens hi jugàvem”.

Old Trafford, judici final
El tècnic del Manchester espera que l’errada del penal de Cristiano Ronaldo “no marqui l’eliminatòria”. “Marxem satisfets perquè no hem encaixat cap gol. Hem fet un partit molt professional”, va afegir Ferguson, que creu que “l’eliminatòria de veritat comença a Old Trafford; si guanyem, passem ronda”.

Per veure la crònica del partit, clica aquí


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.