Esports

Roben l'ordinador portàtil de Joan Laporta

Futbol

El Barcelona ha denunciat el robatori a les oficines del club de l'ordinador portàtil que utilitza el president de l'entitat, Joan Laporta, una sostracció que es va produir dimecres a la nit mentre es jugava el partit contra el Manchester United.

Segons ha anunciat el club català, el fet ja ha estat denunciat davant els Mossos d'Esquadra. El robatori es va produir dimecres passat a la nit, a les oficines centrals del club, durant el transcurs del partit contra el Manchester United, encara que no va ser descobert fins ahir, dijous, al matí.

El club ha informat que l'autor del robatori, que va ser captat per les càmeres de seguretat de les oficines, va entrar per una finestra de la zona presidencial i va anar directament al despatx del president per sostreure l'ordinador.

El FC Barcelona considera "molt greu" aquest fet i ha anunciat que "perseguirà judicialment l'ús il·lícit" que es pugui fer de la informació continguda en l'ordinador del president de l'entitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.