Esports

La Seu d'Urgell s'ofereix per ser la segona seu dels Jocs Olímpics d'Hivern 2022

L'alcalde de la ciutat pirinenca, Albert Batalla, assegura que es reunirà amb Hereu en les pròximes setmanes

La Seu d'Urgell podria ser la segona seu dels Jocs Olímpics d'Hivern 2022 juntament amb Barcelona. Així ho ha ofert l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en una trucada aquest matí, després que hagi anunciat que la capital catalana aspira a ser seu dels Jocs Olímpics d'Hivern juntament amb els Pirineus.

Batalla defensa que la ciutat és una possible candidata per la seva mida, "per il·lusió" i per la relació que sempre ha tingut amb els esports d'hivern. Segons l'alcalde de la Seu d'Urgell, Hereu ho ha vist bé i, per això, han acordat mantenir una reunió en vistes a les properes setmanes.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha anunciat aquest dimecres al matí que Barcelona aspira a ser seu dels Jocs Olímpics d'Hivern de l'any 2022.

El projecte preveu que la ciutat de Barcelona aculli les cerimònies d'inauguració i clausura, el lliurament de medalles i els esports indoor. La resta de disciplines s'haurien de desenvolupar als Pirineus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.