Esports

L'Athlètic de Bilbao proposarà que la final de la Copa del Rei es disputi al Bernabéu i no a Mestalla

Copa del Rei

Fernando García Macua, president de l'Athlètic de Bilbao, ha calculat que al seu equip li correspondrà un escàs nombre d'entrades per repartir entre els seus socis i aficionats –al voltant d'unes 17000– en cas que no hi hagi un canvi de seu per al partit de la final de la Copa del Rei. "Estudiarem la situació i, si és convenient, considerarem la possibilitat de sol·licitar a la Junta Directiva de la RFEF la reconsideració de que Mestalla sigui l'escenari de la final" ha explicat. La final de la Copa del Rei, que enfrontarà l'Athlètic amb el FC Barcelona, està prevista per al 13 de Maig a València, però donades les peticions dels seguidors del club basc per assistir a la final, Macua ha demanat que el Bernabéu sigui l'estadi que aculli el partit.

El migcampista manxec del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha acceptat la proposta: "Em sembla una bona idea en el sentit que al Bernabéu hi caben més espectadors. L'afició es bolcarà en aquesta final" ha assenyalat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES