Esports

Nadal supera en una hora Melzer i es jugarà el pas a la final contra Novak Djokovic

El tenista manacorí Rafael Nadal ha complert el seu objectiu en el torneig olímpic i ha arribat a les semifinals després de derrotar l'austríac Jurgen Melzer per 6-0 i 6-4, en una jornada en què s'ha cobrat un dels grans favorits, el suís Roger Federer, víctima de l'estadounidenc James Blake.

Nadal ha superat Melzer en el primer set, gairebé sense que l'austríac se n'adonés i conservant sempre el zero. En el segon set hi ha hagut un major equilibri entre els dos tenistes. D'aquesta manera, els dos han arribat al 4-4 i han mantingut el seu servei fins que el manacorí ha intensificat el seu ritme, a Melzer li han tremolat les mans i Nadal ha tancat el partit amb el seu servei.

Ara Nadal haurà d'enfrontar-se amb Novak Djokovic, que ha superat en tres sets al francès Gael Monfils. Els dos ja s'han enfrontat en cinc ocasions aquesta temporada, amb un balanç favorable al balear de 3-2, encara que a la última, en les semifinals de Cincinnati, el triomf va ser pel balcànic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.