Esports

Schuster: "No considero això com una derrota"

Lliga de Campions

“No ens hem classificat, però no considero això com una derrota”. Són les paraules de l'entrenador del Reial Madrid Bernd Schuster i fan referència al partit de la Lliga de Campions que els madrilenys van perdre ahir contra el Roma, i que suposa que per quart any consecutiu surti humiliat d'aquesta competició en vuitens de final.
En concret, i segons recull el diari esportiu As, Schuster ha afirmat: “No s'ha de valorar massa la derrota. No ens hem classificat, però no considero això com una derrota, igual que el dia del Mallorca. La pilota no volia entrar. El partit ha estat més nostre. L'expulsió de Pepe i la lesió de Salgado ens han fet molt mal”.

En aquesta mateixa línia, i contestant a les preguntes del diari esportiu, l'entrenador blanc assegura que els seus jugadors “han fet tot el que es pot fer” i que no pot demanar-los més.

Així doncs, després de “felicitar” l'equip, Schuster aposta per l'única competició en què encara és viu el Reial Madrid. “Ara s'ha de guanyar aquesta Lliga, que la tenim molt bé. L'any que ve anirem a més”, diu l'entrenador.

Per Calderón sí que és un "fracàs"
Per contra, el president del Reial Madrid, Ramón Calderón, ha qualificat de "fracàs" l'eliminació de l'equip en els vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Roma per quart any consecutiu i s'ha mostrat "decebut" i "desil·lusionat" perquè creia que l'equip "estava capacitat per passar".

Calderón, tot i això, ha volgut relativitzar l'eliminació i ha assegurat que demà "es fa de dia una altra vegada". "El Roma ha estat millor que nosaltres, i punt. Això dura 24 hores i ara caldrà aixecar la moral per pensar en el partit contra l'Espanyol", ha assegurat.

El dirigent madridista ha dit que se sent "disgustat" pels aficionats merengues. "És el que té l'esport. Tampoc podem tirar més llenya al foc. Ara cal recuperar l'equip perquè queden dos mesos de competició i cal recuperar la moral", ha dit en declaracions a la cadena SER.

Calderón no ha volgut posar com a excusa "l'absència de jugadors importants" perquè un equip gran "no ha de queixar-se de baixes ni de mala sort". "Allà vam jugar millor i vam perdre i aquí ho vam fer pitjor i també vam perdre", ha explicat.

El mandatari esperarà al final de la temporada per "recapacitar" i veure si "hi ha possibilitat de reforçar l'equip", tot i que considera que gaudeixen d'"un equip jove, bo i amb futur, sobre el qual els tècnics hauran de decidir".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona