Esports

Victòria de Fernando Alonso per davant Massa i Hamilton

Ferrari aconsegueix el doblet en el Gran Premi de Bahrein

Fernando Alonso ha aconseguit la seva primera victòria com a pilot de Ferrari a l'imposar-se al Gran Premi de Bahrein, primera prova del mundial de Fórmula 1, per davant del seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa i del britànic Lewis Hamilton (McLaren). El brasiler tornava a les pistes després de l'accident que la temporada passada va estar a punt de fer-li perdre la vida.

El jove català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha finalitzat en tretzena posició i el barceloní Pedro de la Rosa (Sauber) ha hagut d'abandonar per un problema hidràulic quan era dotzè.

Alonso, que sortia des del tercer lloc de la graella, ha avançat Massa en la primera corba i a la 34, de les 49 que costava la cursa, ha superat l'alemany Sebastian Vettel (Xarxa Bull-Renault), que dominava la prova però que ha sofert una pèrdua de potència al motor.

Vettel, que ha arribar a gaudir d'un avantatge màxim de 5,5 segons, ha estat superat després per Massa i per Hamilton, però ha pogut finalitzar quart per davant dels dos Mercedes pilotats pels alemanys Nico Rosberg i el campioníssim Michael Schumacher, que tornava a la pista després d'uns anys sabàtics en l'any en el que la Fórmula 1 celebra el seu 60 aniversari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.