Esports

Puyol estarà entre tres i quatre setmanes de baixa

El defensa Carles Puyol estarà de baixa entre tres i quatre setmanes a causa d'un trencament fibril·lar en el múscul psoes ilíac profund, d'uns dos centímetres, que es va produir ahir en el partit de Copa del Rei FC Barcelona - Vila-real al Camp Nou (1-0).

Així, Puyol es perdrà almenys tres o quatre partits de Lliga (Osasuna, Sevilla, Saragossa i potser Llevant) i també el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant del Cèltic de Glasgow, que es jugarà a Escòcia el 20 de febrer.

En cas d'arribar al mes de baixa, tampoc jugaria el primer partit de les semifinals de la Copa del Rei davant del València, que es disputarà el 27 de febrer al Camp Nou. En principi, Puyol estarà a punt per a rebre al Cèltic en el Camp Nou (4 de març) i també per a la volta contra el València (19 de març). Es tracta de la segona lesió important de Puyol aquesta temporada.

Lesions
El capità va patir un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre durant un amistós a Sud-àfrica el juny de l'any passat per la qual cosa va estar tres mesos de baixa, fins que va reaparèixer al partit davant del Llevant al setembre. El defensa català no va poder fer la pretemporada amb els seus companys el passat estiu i es va perdre els primers sis partits oficials aquesta temporada (cinc de la Lliga i un de la Lliga de Campions). Ara, se suma a les baixes destacades de Samuel Eto'o i Touré Yayá, que estan disputant la Copa d'Àfrica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona