Esports

El Barça guanya 1-0 el Vila-real

Copa del Rei

El FC Barcelona s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després de guanyar per un gol a zero el Vila-real en el partit de tornada de quarts de la Copa del rei que s'ha disputat aquest dijous al Nou Camp.

Tot just començar el partit, Iniesta ha fallat la primera oportunitat de gol blaugrana. Poc després hi ha hagut una picabaralla sense importància entre Deco i Javi Venta. Rossi ha tingut l'oportunitat, al minut 16 d'avançar el conjunt castellonenc, mentre que Messi i Bojan han posat a prova l'habilitat de Diego López a la porteria del Vila-real. Al minut 41 ha arribat el fins ara únic gol del partit, obra d'Henry. Just un minut després, Cygan ha vist la segona targeta groga i ha hagut d'abandonar el camp.

La segona part ha començat amb la substitució de Puyol, amb lesió muscular per Thuram. Poc després Ronaldinho s'ha guanyat una ovació només per fer escalfaments. Messi ha continuat donant mostres de genialitat però al minut 76 ha fallat un penal fet sobre Bojan. Poc abans Henry ha marcat un gol en fora de joc que no ha pujat al marcador. Ronaldinho ha tingut una oportunitat de gol al final del partit.

Sobre la lesió de Puyol
El defensa Carles Puyol pateix un petit trencament fibril·lar en el múscul psoas de la cama dreta, segons la primera valoració dels metges del Barça.

Puyol es perdrà el partit de Lliga d'aquest diumenge davant de l'Osasuna al Camp Nou i està pendent de sotmetre's aquest divendres a més proves per conèixer l'abast exacte de la lesió i el temps de recuperació.

L'entrenador, Frank Rijkaard, ha lamentat la lesió de Puyol i ha manifestar que espera "que no sigui greu" per poder tenir el defensa "com més aviat millor". Puyol se suma a les baixes de Samuel Eto'o i Touré Yaya, que estan disputant la Copa d'Àfrica i dels lesionats Santi Ezquerro i Albert Jorquera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona