Esports

Nadal passa, Moyà cau

David Ferrer també es classifica per a la següent ronda del Comte de Godó

El tenista Rafael Nadal ha sumat la victòria número 69 després de deixar fora de joc en dos sets (6-1 i 6-4) el suec Thomas Johansson al torneig Comte de Godó que se celebra a Barcelona.

Amb aquest resultat, Nadal passa als quarts de final, en els quals s'enfrontarà a l'italià Potito Starace, qui va vèncer l'argentí Juan Ignacio Chela.

El número 2 del món segueix sense cedir una bola de break i cada cop està més a prop d'aconseguir el tercer títol consecutiu. Nadal ja va guanyar el Godó els anys 2005 i 2006.

El tenista mallorquí ha enllestit el seu segon partit en una hora i deu minuts. Només hi ha dedicat 22 minuts al primer set. Al segon, Johansson ha començat a arriscar i hi ha fet alguns alguns cops afortunats, però Nadal ha acabat imposant-se.

A més, l'argentí David Nalbandián, quart cap de sèrie, ha vençut amb relativa comoditat Carles Moyà (6-4 i 6-3) i demà s'enfrontarà a quarts de final amb David Ferrer. L'adversari de Moyà s'ha mostrat molt sòlid, sobretot en els punts clau.

Aquest matí, David Ferrer s'ha convertit en el primer cap de sèrie després de vèncer el serbi Boris Pashanski per 6-2 i 7-5.

Ferrer, que es va exhibir amb un doble 6-0 davant el nord-americà Paul Goldstein, va solucionar amb autoritat la primera mànega del seu partit contra Pashanski.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.