Esports

Nadal supera Federer sobre la superfície híbrida

El partit en pista mixta l'han vist 7.000 persones que han omplert de gom a gom el Palma Arena

Rafael Nadal s'ha imposat a Roger Federer (7-5, 6-4 i 7-6) en l'anomenada Batalla de les superfícies, el partit d'exhibició que han jugat aquesta tarda a Palma els dos millors jugadors del món.

Fins al moment, Nadal havia guanyat a Federer en les cinc ocasions en què s'havien enfrontat sobre terra batuda i, per la seva banda, Federer s'havia imposat en una ocasió sobre herba. El gran atractiu del partit d'avui era comprovar l'adaptació de cada tenista al canvi constant de sòl, cosa que afecta la velocitat de la pilota i l'estratègia . Els primers jocs han estat claus per l'adaptació dels tenistes a les superfícies. I s'ha comprovat que el manacorí ho ha fet abans que el suís.

El partit en pista mixta l'han vist 7.000 persones que s'han apropat al Palma Arena. Abans de l'encontre, s'ha hagut de canviar la superfície d'herba a corre-cuita, ja que no permetia jugar en condicions òptimes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.