Esports

Maradona: "Estic viu i vull continuar vivint"

L'exfutbolista haurà de tornar a la clínica tres cops per setmana per entrevistar-se amb els metges

“Estic viu i vull continuar vivint”. Són les primers paraules públiques de Diego Armando Maradona, durant l'entrevista que ha concedit a una televisió local abans de complir el seu primer dia d'alta de la clínica psiquiàtrica Avril, en la qual ha estat ingressat durant dues setmanes.

L'exfutbolista ha dit que havia estat “molt malament” i s'ha mostrat enfadat pel rumor sobre la seva mort que va circular fa deu dies per Argentina. De fet, ha explicat que està “buscant als responsables”, i no ha descartat que fossin membres del govern argentí, després d'aclarir que no creu que hagi estat el president, Néstor Kirchner.

Maradona ha assegurat que fa “dos anys i mig” que no consumeix drogues i que no és “un borratxo”, tot i que ha admès que va consumir alcohol fins que el van ingressar en el sanatori Güemes per una hepatitis tòxica aguda.

“Li demano a Déu que em doni força per no tornar a passar per moments com aquest. Faré tot el possible per aconseguir-ho. Vull ser un exemple per a les meves filles”, ha afirmat en el programa Show Match, del presentador Marcelo Tinello, que s'emet pel canal 13 de Buenos Aires.

El metge personal de Maradona, Alfredo Cache, ha explicat que l'exblaugrana té una alta ambulatòria, fet que suposa que no ha de passar les nits a la clínica però haurà d'anar tres vegades per setmana per entrevistar-se amb els terapeutes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona