El Nàstic suma 3 punts i convenç davant l'Alabès

El Nàstic va començar amb bon peu ahir el camí del retorn a la Primera Divisió. L’equip grana es va imposar per 2-0 a l’Alabès al Nou Estadi en un partit en què els de Javi López van vèncer i convèncer amb el seu joc.

L’equip tarragoní ja va començar el matx amb un joc elèctric i als 7 minuts es va avançar en el marcador amb un gol de cap d’Abraham, que anteriorment ja havia tingut una altra ocasió. Abans dels 20 minuts, Javi López ja es va veure obligat a fer dos canvis per les lesions d’Abel i Mingo, i per uns minuts el joc del Nàstic se’n va ressentir.

Tot i això, Maldonado i Miku en el joc aeri haurien pogut ampliar l’avantatge local davant un Alabès que no va rematar entre els tres pals a la primera meitat. El Nàstic va sortir fort després de la represa i va tenir alguna opció de marcar, com en una rematada d’Antonio López, fins que es va arribar al minut 68, el moment clau del partit. El jugador de l’Alabès Toni Moral va estavellar la pilota al travesser i en el minut següent Maldonado va aprofitar una centrada de Fede per rematar de cap i aconseguir el 2-0.

L’Alabès va intentar retallar la diferència per mitjà de rematades llunyanes i Moral va disposar de dues ocasions. El Nàstic, però, va saber matar el partit movent bé la pilota i deixant passar els minuts per assegurar-se el primer triomf de la temporada. Una victòria que donarà moral als de Javi López amb vista als pròxims compromisos.