Esports

L'Espanyol guanya el Deportivo a Montjuïc (1-0)

Valverde: "Quan jugues malament i guanyes és un alleugeriment"

El tècnic de l'Espanyol, Ernesto Valverde, ha reconegut avui després de la victòria davant el Deportivo de la Coruña (1-0) que el seu equip ha obtingut un resultat "extraordinari", malgrat no haver jugat massa bé.

"Quan jugues malament i guanyes, és un alleugeriment. És un resultat extraordinari perquè no hem jugat molt bé. El signe d'aquest tipus de partits, que s'ennueguen, depèn de petites coses. Al final, hem marcat i hem mantingut la renda encara que hem patit", ha remarcat.

Valverde ha reconegut que a l'equip li costa treure resultats, encara que ha insistit que és bo "guanyar partits d'aquest tipus". "Valorem els punts d'una manera molt alta perquè hi ha moltes dificultats per sumar, però és una cosa que els passa a tots els equips de Primera Divisió", ha manifestat.

Així mateix, ha assenyalat que per les característiques de l'equip se sent "còmode" jugant a la contra, si bé ha advertit que l'Espanyol ha d'acostumar-se a tot. "Signo tots els partits 1-0 a casa, encara que hem de millorar", ha declarat.

Valverde també ha concedit molt valor al fet de deixar la porteria a zero. "El valor de deixar la porteria a zero és important perquè nosaltres sempre tindrem una oportunitat per marcar", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.