Esports

L'italià Cristian Moreni, segon positiu del Tour

El ciclista italià Cristian Moreni (Cofidis), que era 58è en la general, ha donat positiu per testosterona en l'onzena etapa del Tour de França, disputada dijous 19 de juliol, segons ha informat el diari francès L'Équipe.

La Unió Ciclista Internacional (UCI) havia informat aquest migdia que hi havia un nou cas de dopatge després que ahir es conegués el positiu d'Alexandre Vinoukourov (Astana) per una transfusió homòloga.

Moreni, de 34 anys, va donar positiu per testosterona exògena trobada en una mostra d'orina, analitzada en el laboratori de Chatenay-Malabry, i que s'ha descobert en utilitzar una tècnica isotòpica que permet diferenciar l'origen endogen o exogen de l'hormona.

Cofidis podria retirar-se del Tour de França, com va fer ahir al vespre l'equip Astana després del positiu de Vinokurov. La formació francesa Cofidis ha militat a favor d'endurir les sancions contra els ciclistes positius. Els seus dirigents han promogut el manifest per un ciclisme net, signat ahir per tots els equips gals més el Gerolsteiner alemany.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.