Esports

Xavi admet que la plantilla es va saltar el codi intern "a la torera"

Els jugadors hem "han d'aprendre dels errors" i insisteix que l'anomenat codi intern "sempre ha existit"

El migcampista Xavi Hernández, un dels capitans del Barça, ha admès que la plantilla va obviar l'any passat les normes de conducta que el club imposa als jugadors fins al punt de manifestar que se'l van saltar "a la torera".

En declaracions a l'Informatiu Migdia de Televisió Espanyola a Catalunya, Xavi ha assegurat des de la concentració de l'equip a Escòcia que, tot i la recent constitució d'un codi intern per evitar aquest tipus de situacions, aquest mecanisme de control ja existia la temporada passada.

El jugador ha reconegut també que la plantilla es "va acomodar una mica" la temporada passada i va considerar que el problema no pot repetir-se en el futur.

Segons Xavi Hernández, els futbolistes del Barcelona "han d'aprendre dels errors" i ha insistit que l'anomenat codi intern "sempre ha existit".

Xavi ha analitzat també la nova confecció de l'equip i ha elogiat la seva qualitat després de l'arribada dels últims fitxatges, incorporats també a la concentració d'Escòcia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.