Esports

Tamudo supleix el lesionat David Villa en la convocatòria d'Aragonés

El davanter del RCD Espanyol Raúl Tamudo ha estat convocat pel seleccionador nacional, Luis Aragonés, per suplir la baixa del lesionat David Villa per als partits contra Dinamarca, de classificació per a l'Eurocopa del 2008, i l'amistós contra Finlàndia.

Tamudo s'uneix així a la llista a Luis García i Riera, una de les novetats, en què serà la primera vegada des del 1978 que tres jugadors blanc-i-blaus són convocats per la selecció. Abans, el 3 de setembre del 2005 havien coincidit el mateix Tamudo i Iván de la Peña, en un amistós contra Canadà que es va jugar a Santander i que va permetre al de Santa Coloma marcar un dels dos gols de la victòria (2-1).

Després, Tamudo va participar en el partit de classificació per al Mundial del 2006 davant de Sèrbia i Montenegro (1-1) el 7 de setembre del 2005 al Vicente Calderón en què ha estat el seu novè i últim partit amb la selecció nacional. El seu debut s'ha produït el 18 d'agost del 2000, en un amistós contra Alemanya a Hannover amb José Antonio Camacho com seleccionador nacional.

El bon moment dels d'Ernesto Valverde, que els ha portat fins a la cinquena plaça de la classificació, a sis punts del cap es veu així reflectit en la selecció nacional, amb la qual es concentraran aquesta nit i començaran a entrenar-se demà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.