Esports

Messi reivindica la figura de Ronaldinho

Futbol

Lionel Messi, davanter argentí del Barcelona, ha reivindicat avui la figura del seu company Ronaldinho, xiulat per un sector de l'afició al partit davant l'Olympique de Lió i substituït per Frank Rijkaard a falta de 25 minuts per al final del xoc.
Per a l'argentí, les tímides crítiques que la grada del Camp Nou va dedicar al brasiler són injustificades: "crec que el públic està amb ell, i si no, hauria d'estar-ho per tot el que ha donat al club".

Messi, el més destacat del partit de la Lliga de Campions i artífex dels dos primers gols, ha destacat Ronaldinho com "el millor del món", un futbolista "importantíssim i fonamental" a l'equip blaugrana.

"És un jugador impressionant. Pot tenir el seu millor o pitjor partit, però sempre vol el millor per a l'equip i no podem oblidar tot el que li ha donat al Barcelona. Si ell està bé i rendeix, l'equip també rendeix més. Ell dóna mobilitat a l'equip", ha afegit.

Ronaldinho ha estat substituït pel seu entrenador en tres dels quatre partits oficials disputats aquesta temporada. Contra l'Olympique, el brasiler va deixar el camp amb gest contrariat, fet "normal" segons Messi, qui va recordar que "a ningú no li agrada sortir, a mi tampoc, ni a Henry, ni a ningú".

Més enllà de la situació del '10' blaugrana, Messi ha rebutjat l'etiqueta de salvador del Barcelona després del decebedor empat davant Osasuna. Tampoc no ha volgut erigir-se en el líder de l'equip i es va declarar "un més d'aquest grup que vol el millor per al Barcelona".

Davant el Lió, "les coses van sortir com volíem", en paraules de l'argentí "davant un rival molt dur", per la qual cosa el resultat "no va ser enganyós" en la mesura en la qual "vam tenir moltes ocasions de gol".

Resultats Positius
Messi també ha expressat el seu desig que el Barcelona segueixi aconseguint "resultats positius" després d'una ratxa irregular. "Per al públic, potser no veníem jugant bé, però ahir es va jugar molt bé i es va oferir una bona imatge".

Lluny d'obsessionar-se amb les entrades dels rivals, Messi ha deixat en mans dels àrbitres el control del joc dur que a vegades pateix. "El col·legiat és qui mana dins de la pista", ha recordat.

Tampoc la possibilitat de guanyar aquest any la Pilota d'Or, premi al qual podria optar al costat de candidats com Kaká (Milan) o Cristiano Ronaldo (Manchester United), li treu la son a l'argentí. "Només penso que el Barça estigui bé", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.