Esports

Greu lesió de Puyol

El Barça ha acabat sense ànima aquesta temporada, metafòricament i literalment. L'equip blaugrana no només ha perdut títols i l'orgull de campió aquesta campanya, sinó que ahir va transcendir que també s'ha quedat sense el capità Carles Puyol.

El defensa de la Pobla de Segur va passar ahir a la nit pel quiròfan per ser operat d'urgència pel doctor Ramon Cugat d'una greu lesió que es va produir en l'últim partit de la temporada, l'amistós que es va disputar abans-d'ahir a Sud-àfrica.

Puyol va tornar de Pretòria amb un fort dolor i poques hores després d'aterrar a Barcelona es va sotmetre a unes proves clíniques que van revelar un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre.

Mal negoci ha acabat fent el Barça, tot i cobrar prop de dos milions d'euros, per l'amistós contra el Mamelodi Sundowns, que, per cert, es va disputar en un terreny de joc prou irregular, perquè és de rugbi, dels Bulls.

Edmílson, també lesionat
Cugat i el metge del primer equip del Barça Ricard Pruna explicaran aquest matí en una roda de premsa els detalls de l'operació i el pronòstic sobre el temps que estarà de baixa el jugador, que es preveu que sigui d'entre tres i cinc mesos. Tots dos valoraran alhora l'artroscòpia a què es va sotmetre també ahir Edmílson, que té uns problemes al genoll dret que el mantindran quatre setmanes absent dels terrenys de joc.

En tot cas, Puyol es quedarà sense vacances i haurà de seguir un exigent pla de recuperació al marge dels seus companys. El capità no farà la pretemporada amb la resta del grup -l'equip torna el 21 de juliol i el 23 marxa a fer l'stage a Escòcia- i es perdrà l'inici de la Lliga.

Abans de saber l'abast de la lesió, Frank Rijkaard havia elogiat Puyol. "M'ha agradat el seu comportament com a capità. Crec que de tant en tant s'ha sentit solitari, cridant en el desert per mantenir l'esperit de l'equip, i aquest és un assumpte important que cal corregir. Jo treballaré per aconseguir això. Puyi ha patit molt. Dorm i es lleva amb el Barça i ha fet de tot per mantenir l'equilibri [de l'equip]", va concloure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.