Esports

Ronaldinho torna a patir molèsties i no assisteix a l'entrenament

Futbol

A Ronaldinho se li han reproduït les molèsties que arrossegava des de fa unes quantes setmanes a l'adductor i avui ja no s'ha entrenat amb la resta dels seus companys, per la qual cosa gairebé amb tota probabilitat no entrarà en la convocatòria per al partit de Lliga de diumenge que ve contra el Getafe.
L'internacional brasiler, que havia completat els dos últims entrenaments amb el grup, va acabar ahir amb alguna molèstia i no ha participat a la sessió a porta tancada que el tècnic, Frank Rijkaard, havia programat per a aquest matí al Miniestadi. Avui se sotmetrà a unes proves mèdiques per conèixer l'abast de la seva dolència.

Un lesió estranya
Ronaldinho s'ha perdut els cinc últims compromisos del conjunt blaugrana per una estranya lesió que, segons ell, li impedeix exercitar-se amb normalitat. No obstant això, els serveis mèdics del Barcelona van emetre el 17 de març un comunicat en el qual asseguraven, després de sotmetre'l a una ecografia, que el jugador no estava lesionat.

Altres baixes
La baixa de Ronaldinho s'uneix a la del migcampista Anderson Luis de Souza, Deco, que ahir es va ressentir de la lesió que l'ha tingut gairebé l'últim mes de baixa (elongació del solear de la cama dreta) i que avui s'ha entrenat al marge del grup.

El defensa Gabi Milito també ha realitzat treball específic per mitigar les molèsties que li ocasiona una pubàlgia i no se sabrà fins demà si està en condicions de jugar contra el Getafe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.