Esports

El Catalunya - Argentina avança amb pas ferm

La federació catalana presenta a l'espanyola un informe amb què demostra que no hi ha impediments normatius per disputar el partit

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha enllestit aquest divendres a la tarda un informe tècnic segons el qual el partit previst pel 25 de maig entre les seleccions de Catalunya i Argentina s'ha de poder jugar perquè no entra en conflicte amb cap normativa de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ni de la FIFA.

A la sortida de la reunió, el president de la FCF, Jordi Roche, s'ha mostrat optimista pel que fa a la concessió del permís per poder disputar el partit. La decisió definitiva de la RFEF s'adoptarà a principis de febrer.

La reunió d'aquest vespre ha tingut lloc al despatx de Joan Gaspart, membre de la RFEF, i hi han assistit el president de la FCF, Jordi Roche, el del Barcelona, Joan Laporta, i el directiu de l'Espanyol, Josep Maria Vallbona, tots ells favorables a la celebració del partit amistós contra l'Argentina, que està previst per al 25 de maig. No hi ha pogut assistir Pedro Tomás (RCD Espanyol) per qüestions professionals.

La idea de convocar els representants catalans de la Federació Espanyola (Laporta, Gaspart, Vallbona i Tomás) era intentar unificar un discurs per defensar el partit amistós entre Catalunya i l'Argentina, després que fa uns mesos les negociacions es trenquessin en l'intent de tancar un Catalunya-Estats Units. La negativa espanyola a la celebració d'aquell partit va suposar 400.000 euros de pèrdues per a la FCF.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.