Esports

El germà de Ronaldinho admet que pot trencar el contracte amb el Barça

Futbol

Roberto de Assís, germà i representant del futbolista del FC Barcelona Ronaldinho, ha admès que podria usar l'article 17 del reglament de transferències de la FIFA, que permet a un jugador trencar unilateralment el seu contracte després de tres anys de vigència, contra el club català.
En unes declaracions recollides del portal brasiler Globoesporte, Roberto de Assís assumeix que el futbolista podria trencar la seva vinculació amb el Barcelona si pagués al club l'equivalent al que haurà de rebre en salaris més un percentatge del valor pagat pel club al moment de contractar-lo.

El germà de Ronaldinho, que no descarta el Reial Madrid com a equip futurible del seu representat, recordant fins i tot el cas recent de Luís Figo, reconeix que existeix la possibilitat que el carioca se'n vagi del Camp Nou. "La seva imatge està desgastada i com que el Barcelona no va guanyar cap títol l'any passat i ell és una estrella sempre acaba sent el més criticat", indica.

Així i tot, Roberto de Assís també explica que un triomf a la Lliga de Campions ho canviaria tot. "La situació està desgastada, però imagina que el Barça guanya la Lliga de Campions. Amb un títol tot seria diferent", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.