Esports

El Nàstic destitueix Javi López

César Ferrando serà el nou entrenador de l'equip

El Gimnàstic de Tarragona ha confirmat avui la destitució del seu entrenador, Javi López, i la contractació de César Ferrando com a substitut, després de la reunió mantinguda pel consell d'administració de l'entitat.

A través d'un comunicat, el club ha informat del cessament de Javi López, tècnic arribat al club aquesta temporada per intentar el retorn a Primera Divisió, el qual substituirà a la banqueta del Nou Estadi l'expreparador de l'Albacete i l'Atlètic de Madrid César Ferrando.

La derrota del Nàstic davant el Granada 74, la novena soferta pel conjunt grana en les 19 jornades de Lliga, ha precipitat la decisió del club de prescindir de Javi López.

El consell, reunit fora de les oficines del club, en un lloc que no ha transcendit, ha emès després de la seva reunió un comunicat en el qual confirma la destitució de López i l'arribada a la banqueta de César Ferrando, entrenador al qual el màxim accionista, José Luis García, ja va voler contractar en la seva etapa com a president del club.

Al llarg de la tarda, el club ha negociat amb Ferrando, que es farà càrrec de l'equip dimecres que ve (la plantilla gaudirà demà, dimarts, de dia lliure), el mateix dia previst per a la seva presentació davant els mitjans de comunicació.

César Ferrando (25-7-1959), exjugador del València, va entrenar l'Atlètic de Madrid durant la temporada 2004-05, després de protagonitzar una notable campanya al capdavant de l'Albacete en el curs 2003-04, en les seves dues úniques aparicions en Primera Divisió com a entrenador.

El Nàstic de Tarragona, descendit a Segona el curs passat després de tancar la temporada com a cuer de Primera, ocupa ara la dissetena plaça a Segona Divisió, amb 20 punts, tres per damunt de la zona de descens.

En 19 jornades, el Nàstic ha guanyat cinc partits, n'ha empatat cinc i n'ha perdut nou, amb 19 gols a favor i 23 en contra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.