Esports

Jorquera pateix un trencament de lligaments i podria estar 6 mesos de baixa

Futbol

Albert Jorquera, porter del Barcelona i de la selecció catalana, ha patit un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret durant l'Euskadi-Catalunya (1-1) de San Mamés i podria estar almenys sis mesos de baixa, segons fonts de la Federació Catalana de Futbol (FCF).
El porter de Bescanó (Gironès), habitual suplent de Víctor Valdés en Lliga i Champions però titular a la Copa, s'ha lesionat al quart d'hora del partit amistós que ha enfrontat a Bilbao a Euskadi i Catalunya.

Jorquera ha estat retirat en llitera en lesionar-se fortuïtament després d'un salt a l'àrea de Catalunya, i segons les primeres exploracions, pateix un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret.

Els primers pronòstics de recuperació xifren el període de baixa entorn dels sis mesos.

La lesió de Jorquera, titular en els partits de Copa del Rei (el Barça rebrà a l'Alcoià el pròxim 2 de gener en la tornada dels setzens de final) pot obligar al Barcelona a acudir al mercat d'hivern per fitxar a un porter.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.