Esports

Desestimen la demanda interposada per Albelda contra el València

El Jutjat social número 13 de València ha desestimat la demanda interposada per David Albelda contra el València CF en què el futbolista reclamava la rescissió del seu contracte després de ser apartat de l'equip pel tècnic Ronald Koeman, segons confirma la sentència.

El jutge creu que no existeixen "greus incompliments" per part del club que siguin "causa justa" perquè el jugador pugui sol·licitar l'extinció del seu contracte.

Segons argumenta, la decisió que no tornés a jugar va ser de l'entrenador Koeman i no pas del president del club, Juan Soler, que és qui té "el poder de direcció empresarial i la última paraula" al respecte.

David Albelda va demandar al club valencià en entendre que havia estat apartat del primer equip i els seus advocats es van acollir en el judici a totes les proves que van considerar per demostrar el dany esportiu que li ha produït al jugador.

Recórrer la sentència
Francisco Guillén, advocat del jugador, ha afirmat que recorreran la sentència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.