Esports

Un mur per al Madrid

L’equip blanc té una prova de foc avui a Riazor, on fa 17 anys que no guanya

Riazor no és ni de bon tros el camp més hostil per al Madrid, però en aquests últims anys cada vegada que ha hagut de complir amb la seva obligada visita al feu del Deportivo li ha suposat un autèntic maldecap. No en va ja són 17 els anys en què, temporada darrere temporada, ha topat amb un mur que li ha impedit aconseguir la victòria en aquest estadi maleït per als blancs.

Les imatges dels gols de Butragueño, Hierro i Míchel de l’any 1991 són ja un clàssic dels informatius de televisió, unes imatges que avergonyeixen el madridisme, desitjós de girar full i afermar encara més el liderat amb una victòria que ajudi a oblidar també la dolorosa absència de l’equip blanc al sorteig de la Champions i la crisi que va provocar la seva eliminació europea.

Estadístiques al marge, l’equip de Schuster no ho tindrà fàcil a priori. El Dépor ha revifat en les últimes setmanes des que Lotina va decidir canviar l’esquema alineant tres centrals. Dels últims 7 partits n’ha guanyat 4, n’ha empatat 2 i només n’ha perdut 1, al camp del Recre. Aquests resultats han permès als gallecs sortir del pou del descens. “El 3-4-3 no és gaire habitual, ens hi haurem d’adaptar una mica, perquè hem vist que ha creat problemes als contraris”, va manifestar ahir Schuster, que podria apostar per Sneijder a l’onze titular i que no podrà comptar una setmana més amb el seu golejador Van Nistelrooy. “El partit ens arriba en el millor moment físic i emocional de la temporada”, ha avisat per la seva banda el tècnic del Deportivo, molt confiat en les possibilitats del seu equip d’obtenir la victòria.

Pilotes fora
Schuster va tenir ahir un nou capítol amb la premsa. Cal recordar que, després de caure amb el Roma, l’alemany va deixar entreveure la possibilitat d’abandonar el Madrid al final de la present campanya i, amb posterioritat, el president del Getafe, Ángel Torres, va desvelar una conversa privada amb el tècnic en què quedava clar el descontentament de Schuster.

L’alemany, després de llançar la pedra, va recriminar ahir a la premsa per preguntar sobre el seu futur per després canviar el seu discurs. “Cal mirar la història dels grans equips i veure que els entrenadors nous fins al segon o tercer any no han assolit els seus objectius. Per què hi estic obligat jo? En el futbol s’aconsegueixen les coses amb el temps i el Madrid no pot ser l’únic equip que amb tècnic i 10 jugadors nous pot assolir un títol”, va dir en el que sembla un pacte amb el president blanc per tractar de frenar la crispació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona