Esports

Deco pateix una contractura al bessó de la cama dreta

Anderson Luis de Souza, Deco, migcampista del Barça, només pateix una contractura al bessó extern de la cama dreta, segons ha confirmat el club blaugrana després que el jugador se sotmetés a unes proves mèdiques.

Lesionat durant l'escalfament del partit davant el Vila-real (1-2), el brasiler nacionalitzat portuguès no va poder jugar davant el conjunt groc, encara que els metges ja han descartat que el jugador pateixi un trencament muscular.

Deco serà tractat pel cos mèdic amb l'objectiu que pugui disputar el pròxim partit de Lliga, diumenge que ve contra l'Almeria.

Reincorporació d'Oleguer
Per altra banda, Oleguer Presas s'ha reincorporat aquest dilluns als entrenaments de l'equip blaugrana, un mes i un dia després de patir una fractura obliqua del tercer metacarpià de la mà esquerra, en una sessió de treball de la qual s'ha absentat el francès Thierry Henry a causa d'una migranya.

Oleguer, operat de la fractura que va patir al camp del Sevilla, s'ha entrenat amb la resta del grup en la sessió de recuperació posterior al partit amb el Vila-real (1-2).

Encara que el període de baixa inicialment previst era de sis setmanes, el defensa català podria reaparèixer a l'equip abans del previst, en funció de la seva presència en els pròxims entrenaments. Oficialment, Oleguer encara no té l'alta mèdica.

Qui no ha pogut participar en la sessió matinal a causa d'un fort mal de cap ha sigut Thierry Henry, que ha realitzat treball de recuperació al gimnàs, segons ha informat el club blaugrana.

Márquez, baixa durant els últims cinc partits per una contusió al peu, tampoc s'ha entrenat a la gespa de La Masia, en un entrenament en què han participat set jugadors del filial, Oier, Busquets, Rueda, Eneko, Emilio, Fali i Urbano.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.